Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

Ο κ. Δούκας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει και έντεχνα με ερωτήσεις προσπαθεί να αποφύγει να δώσει ευθεία απάντηση σε καίρια ερωτήματα.

Απάντησε, υποτίθεται, στο Face book!!!

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/permalink.php?story_fbid=144411288938853&id=112375155481787&notif_t=share_comment

Giorgos Doukas

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ....ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 1.ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ 8% ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ 2.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗ...ΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 3.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ....ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΕ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΚΕ? 4.ΓΙΑΤΙ Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PHILLIP MORRIS ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΒΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΕΛΑ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ? 5.ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ 8% ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ? 6.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ? 7.ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ? 8.ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ? 9.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 8% ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ? 10.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? 11.ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ? 12.ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ"ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ.... ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80%!!!!!!!!

Εύκολα και με παρρησία σου απαντώ στα ερωτήματα που μου θέτεις. Εσύ δεν έχεις το θάρρος να απαντήσεις!!!

1. Δεν απάντησες σε κανένα από τα ερωτήματα που έχω θέσει, όπως θα τα έθετε και τα θέτει ο κάθε συνάδελφος.

2. Έντεχνα θέτοντας άλλα ερωτήματα, αποφεύγεις να δώσεις ευθεία απάντηση στους συναδέλφους.

3. Επειδή τα γραπτά μένουν, την προηγούμενη ημέρα από την συνάντηση, στις σελίδες του http://peripterades.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html σας έγραψα πως δεν θα πάμε με άλλη θέση αλλά πως θα υποστηρίξουμε το αίτημα της θεσμοθέτησης του 8,2%. Κατά συνέπεια αυτών, ήμασταν ενήμεροι κ. Δούκα!!!

4. Για το είπε ο κ. Κουσελάς απευθυνόμενος στον κ. Πλακόπουλο, δεν μπορώ να πάρω θέση όταν δεν ήμουν παρών. Ωστόσο όταν σε όλες τις προηγούμενες συναντήσεις ήμουν παρών, και γνωρίζεις πολύ καλά πως υποστηρίξαμε τη θεσμοθέτηση ως αίτημα, αμφιβάλω για το υποτιθέμενο ερώτημα τουλάχιστον έτσι όπως το θέτεις.

5. Για το τι έκανε η PHILLIP MORRIS να ρωτήσεις τους ίδιους.

6. Τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εμείς τον καλέσαμε για να υποστηρίξει την θεσμοθέτηση όπως και έκανε, όταν τυγχάνει να είναι χωριανός με μέλος της Διοίκησης και πατριώτης του κ. Κουσελά. Πάλι κακοί ήμαστε που υποστηρίξαμε την θεσμοθέτηση, ασχέτως αν πιστεύουμε στην δυνατότητα υλοποίησής της, ώστε στην τελική αυτή συνάντηση να φανεί τουλάχιστον πως συμφωνούμε όλοι και πως δεν είμαστε διασπασμένοι?

7. Για το ποια ήταν η θέση των ελληνικών καπν/νιών, αν και δεν ήμουν παρών, επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη όταν στην προηγούμενη συνάντηση αν θυμάμαι καλά, ελληνική καπν/νία έκανε λόγω απευθυνόμενη στον κ. Κόγια πως θα είναι η “ταφόπλακά μας”. Μήπως έκανε λόγω για θεσμοθέτηση επί της αποφορολογημένης αξίας? Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?

8. Για τους χονδρεμπόρους έχω τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές. Ωστόσο από τη θεσμοθέτηση που περιμένετε, προβλέπεται και σχετικό θεσμοθετημένο ποσοστό των χονδρεμπόρων ή θα τρώνε τις “σφαλιάρες” που εμείς μέχρι σήμερα τρώμε?

9. Για το τι συμβαίνει και ποιο είναι το ποσοστό κέρδους των λιανοπωλητών στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι γνωστό και δεν περίμενα τον κ. Καρέλια ή εσένα να μου το γνωστοποιήσετε. Μήπως σας είπε και για θεσμοθετημένο ποσοστό κέρδους στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες?

10. Ως προς την φερόμενη Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σε έχω προκαλέσει να την εμφανίσεις και τότε θα τοποθετηθώ!!! Τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου και μόνο.

11. Για το που προσδοκούσαν οι του Υπουργείου να φτάσουν οι λιανικές τιμές, είναι παλιό και όχι τωρινό. Άλλωστε όλοι οι παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών, έχουν επανειλημμένα πει πως οι καπν/νίες συγκράτησαν τις τιμές και δεν τις ανέβασαν εκεί που επιτάσσει η σημερινή φορολογία.

12. Τα αποτελέσματα και τη συζήτηση των επερωτήσεων την έχω επαρκώς νομίζω σχολιάσει.

13. Κανείς δεν έχει το αλάνθαστο. Σίγουρα έγιναν λάθη. Το δικό σου λάθος ή σκοπιμότητα δεν συγκρίνεται με κανένα όταν μονίμως είσαι ο διασπαστής. Βλέπε απεργία στις 20-4-2010 και μήνυση στους συναδέλφους της περιφρούρησης.!!! Πες στους συναδέλφους για την στάση σου στην υπό εξαγγελία κλιμακούμενων κινητοποιήσεων για την 16 Ιουνίου!!! Βλέπε τη διάσπαση που προκάλεσες με την προ-απόφαση των κινητοποιήσεων όταν κληθήκαν άπαντες για να συναποφασίσουμε!!!

Σε καμία από τις ερωτήσεις που σου έθεσα όπως θα σου έθετε σήμερα ο κάθε συνάδελφος δεν απάντησες!!!

Σε προκαλώ τόσο εσένα όσο και τους υπόλοιπους “μπροστάρηδες” να απαντήσετε συγκεκριμένα στην αγωνία των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece