Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!

Επειδή όπως έχω πει, ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο, για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως ορισμένοι για χάρη δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων, προσφεύγουν σε άνομες πρακτικές.

Η υποτιθέμενη Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος (Ο.Π.Κ.Ε.),όπου σύμφωνα με δηλώσεις στον Τύπο, αριθμοί 36.000 μέλη από 45 Νομούς, έχει καταστρατηγήσει θεσμούς, αξίες, και κάθε τι δημοκρατικό, διασύροντας πρόσωπα και θεσμούς με ασύστολα ψεύδη και περίσσιο θράσος. Εξυπηρετώντας τι;

Οδήγησε μερίδα του κλάδου σε πρόωρη απεργιακή κινητοποίηση, όπως αποδείχτηκε, εκμεταλλευόμενη την αγωνία των συναδέλφων ανά την Ελλάδα για βιώσιμη λύση. Πρόωρη, διότι ακόμα και ως διαπραγματευτές απέτυχαν στο ρόλο που αυθαίρετα είχαν αναλάβει, στερώντας κατά κάποιο τρόπο σήμερα την αγωνιστική διεκδίκηση, όταν το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας τους παραμένει αίολο και ανεπαρκές όπως διαφαίνεται.

Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιήθηκαν ονόματα και υπογραφές για λόγους εντυπωσιασμού και παραπλάνησης, όταν οι φερόμενοι ως υπογράφοντες δηλώνουν κατηγορηματικά πως όχι μόνο δεν υπέγραψαν, αλλά πως δεν έχουν ιδέα καν.

Στην παρακάτω διεύθυνση έχει αναρτηθεί το Δελτίο Τύπου της υποτιθέμενης Ο.Π.Κ.Ε, κάνοντας λόγω για αναστολή της απεργίας πείνας, χωρίς να κάνει λόγω για αναστολή και της δεύτερης τριήμερης απεργίας. Τελικά η απεργία για αυτό το παρασκευοσαβατοκύριακο ανεστάλη ή πραγματοποιείτε;

Ο Αριθμός Πρωτοκόλλου μου αρέσει.

Η σφραγίδα που είναι;

Έτσι μπαίνουν οι υπογράφοντες και οι υπογραφές, με την βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων;

Έτσι παραπλανάται τον κόσμο; Με άνομες πράξεις;

Δελτίο Τύπου: http://www.roadkiosk.gr/deltia_typou/anastoli_apergias.pdf

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και η επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Δημήτρη Σάνα, φερόμενου ως υπογράφοντα στο Δελτίο Τύπου!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece