Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

STOP στον αφανισμό μας

   Μετά από την εκ’ νέου επιβολή μείωσης της κερδοφορίας μας στα καπνικά προϊόντα, φτάνοντας στο πρωτοφανές και εξευτελιστικό ποσοστό του 1,κάτι, αλλά και την άμεση μετακύληση της φορολογίας και πάλι στις πλάτες μας από τους κατά τ’ άλλα συνεργάτες μας (εταιρείες), η Ένωση Αθηνών έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
  1. Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Ελλάδος τη Δευτέρα (18/7/2011), με σκοπό τον συντονισμό και την κοινή δράση, για διεκδίκηση καλύτερης κερδοφορίας στα καπνικά προϊόντα.
  2.  Την άμεση αποστολή τελεσιγράφου-επιστολής σε όλες τις εταιρείες καπν/κών προϊόντων για υιοθέτηση των προτάσεών μας, σε μικρό χρονικό διάστημα το οποίο και θα προσδιορίσουμε μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.  
  3.  Την άμεση επιστροφή και μη πώληση καπν/κων προϊόντων στα σήματα τα οποία από κοινού αποφασίσουμε, σε περίπτωση που η ανταπόκριση των εταιρειών δεν είναι η αναμενόμενη ως συνεργάτες!!! 
  4. Ενημέρωση των συναδέλφων για το νέο θέμα που προέκυψε στη διανομή του έντυπου Τύπου.
    Πολύ σύντομα θα σας γνωστοποιηθούν τόσο οι προτάσεις όσο και το συνολικό σχέδιο δράσης, αναμένοντας την ανταπόκριση ακόμη και του τελευταίου συναδέλφου.
   Οι προσπάθειες για εκ’ νέου διάσπαση του κλάδου, από την κοινή διεκδίκηση, είναι δεδομένες και θα πρέπει να απομονωθούν άμεσα. Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την βιωσιμότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece