Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ;

Γεγονός αναμφισβήτητο, απ’ όλες τις πλευρές, είναι πως οι φορολογικοί συντελεστές ασφυκτιούν όλους μας. Οπότε όποιος λέει πως δεν θέλει μείωση των φορολογικών συντελεστών, είναι εκτός πραγματικότητας. Ευχή όλων μας είναι η μείωσή τους, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό λόγω φόρων, Δ.Ν.Τ. κ.λ.π.

Αν υποθετικά μειωθούν στα επίπεδα του 2009 ή ακόμη και περισσότερο, στα λεγόμενα φθηνά σήματα, εμείς πάλι θα παίζουμε με 3λεπτα και 5άλεπτα!!!

Γι’ αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αναδιανομή της αποφορολογημένης αξίας σε κάθε περίπτωση!!!

Το αν η κερδοφορία μας θα είναι 3%, 5% ή 8% έχει να κάνει με το διαμορφωμένο πλέον πεδίο φόρων & περιθωρίων.

Με τους πίνακες που δημοσίευσα, απλώς την κατεύθυνση δίνω. Έχω βαρεθεί να το λέω και να το γράφω, πως οι συντελεστές που έχω βάλει για να προκύψει η κερδοφορία μας, είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ της σημερινής κατάστασης και όχι δεσμευτικοί.

Γι’ αυτό ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οι συντελεστές θα πρέπει να διαμορφωθούν ανάλογα με το διαμορφωμένο πεδίο φόρων & τιμών.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και με το σημερινό πεδίο φόρων & τιμών, προκύπτει βελτίωση της κερδοφορίας μας, χωρίς βέβαια να φτάνει τα επίπεδα του 2009 ή προηγούμενων ετών. Επίσης εξασφαλίζει ελάχιστο κέρδος 0,12€ στην κατώτατη τιμή, όταν μέχρι και σήμερα στις κατώτατες τιμές (και τα προηγούμενα έτη) παίζαμε 3λεπτα & 5άλεπτα.

Όσοι μπορούν και θέλουν να καταλάβουν, πιστεύω πως είμαι απόλυτα κατανοητός.

Γι’ όσους δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, θέλοντας να λασπολογήσουν πρόσωπα και καταστάσεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν διάσπαση του κλάδου στην πιο κρίσιμη κατάσταση που βίωσε ποτέ. Οι ίδιοι αυτοεξευτελίζονται, όταν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα και καταφεύγουν σε λάσπη και ύβρεις.

Μήπως οι πληρωμένοι είναι αυτοί που εναντιώνονται στο μποϊκοτάζ και σε κάθε μορφή διεκδίκησης???

Εγώ όπως έχετε διαπιστώσει, πρότεινα και προτείνω κινητοποιήσεις έναντι όλων. Πως γίνεται να είμαι πληρωμένος και ταυτόχρονα να διεκδικώ από τους πληρωτές μου???

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!

1 σχόλιο:

Tasos είπε...

Έτσι ακριβώς, όπως τα 'πες πριν.
Τέτοιοι μ@λ@κες έιμαστε , πολύ καλώς τα παθαίνουμε.

Αντι να να γίνει κάτι άμεσα, σκοτώνοντε να βρουν ποιος είναι ο πουλημένος .
Με το πάσο σας , να κάνουμε και τις διακοπές μας πρώτα και μόλις χειμωνιάσει αλλάζουμε πρόεδρο και ξαναβλέπουμε και το καπνικό. Λεφτά υπάρχουν !!
Dont worry !!

Α, ρε... , δεν γινόμουν φαρμακοποιός που έχουν σωματείο με κάτι (00) να !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece