Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η αλήθεια είναι μία, και ας πονάει…

Ο εύλογος προβληματισμός για το εφικτό της θεσμοθέτησης σταθερού ποσοστού, σύμφωνα με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα και τους κανόνες που διέπουν αυτή, δεν σημαίνει ούτε προκύπτει από πουθενά πως η Διοίκηση της Ένωσης των Αθηνών δεν υποστήριξε την πρόταση της θεσμοθέτησης σταθερού ποσοστού.

Αντιθέτως στην πρόσφατη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών, παρόντων αυτών που καταγγέλλουν έντεχνα για το αντίθετο, υποστηρίχτηκε η πρόταση αυτή. Προς απόδειξη της αλήθειας υπάρχουν στοιχεία – ντοκουμέντα προς απόδειξη της πραγματικότητας.

Όλα τα αντίθετα προς τα παραπάνω, εντέχνως, σκόπιμα, με περίσσια θρασύτητα και ανανδρία, ψευδώς καταλογίζονται στην Διοίκηση της Αθήνας, όταν γνωρίζουν πως στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές και δημιουργούν κλίμα και εντυπώσεις, ορεγόμενοι την καρέκλα που ακόμη και σήμερα καταγγέλλουν.

Ποιοι;

Αυτοί που από την αρχή δεν ήθελαν και δεν άκουγαν τίποτα πέρα από τη δική τους φωνή.

Αυτοί οι ειδήμονες και ένθερμοι υποστηριχτές της πλην όμως παρεξηγημένης έννοιας της απελευθέρωσης, οι οποίοι την “έκαψαν” και ως πρόταση.

Αυτοί οι ένθερμοι υποστηριχτές και εκφραστές της φιλελεύθερης πολιτικής, εξ’ αυτού και η πρόταση απελευθέρωσης, εν μιας νυκτός πέρασαν στην άκρως αντίθετη έκφραση πολιτικής, του κρατικού παρεμβατισμού.

Αυτοί που λειτούργησαν ως τροχοπέδη στην γρήγορη διαφυγή του κλάδου από την δεινή θέση την οποία περιήλθε.

Αυτοί που διεκδίκησαν επιτυχώς την διάσπαση του κλάδου από την κοινή διεκδίκηση.

Αυτοί που ψευδώς κατηγορούν για παρανομίες και παραλήψεις, όταν έβγαιναν και βγαίνουν ως εκφραστές της ανύπαρκτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος.

Αυτοί που παρέκαμψαν την νόμιμη δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική μας Οργάνωση, διεκδικώντας μια θέση “στο κήπο των ηρώων”.

Αυτοί είναι σήμερα που για μια ακόμη φορά παίζουν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων, ποντάροντας στην λασπολογία και στον δήθεν αγώνα τους.

Και όλα αυτά για την καρέκλα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pesta Niko...etsi

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece