Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Η επιστολή της ντροπής με την οποία ξεγυμνώνεται τόσο ο αποστολέας που δεν έχει καν το θάρρος να βάλει το όνομά του, όταν όλοι τον γνωρίζουμε, όσο και οι τυχόν υπογράφοντες τους οποίους ο εν’ λόγω κατά τα άλλα κύριος έντεχνα χρησιμοποίησε.

Ποιος ο λόγος ύπαρξης της επιστολής αυτής όταν:

1. Κατά κύριο λόγω, τορπιλίζει τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ακόμη και τις υποτιθέμενες προσπάθειες του ιδίου για εξεύρεση λύσης.

2. Καταγγέλλει για προσωρινή Διοίκηση το Δ.Σ. των Αθηνών, ξεχνώντας ή εντέχνως κάνει λόγω για αναρμοδιότητα να ενασχοληθεί με το φλέγων πρόβλημα του καπνικού, όταν με την Δικαστική Απόφαση γίνεται λόγος για τα τρέχοντα ζητήματα.

3. Έντεχνα ξεχνάνε να κάνουν λόγω όταν η πλειοψηφία του Δ.Σ. των Αθηνών, τυγχάνει να είναι και στη Διοίκηση της μοναδικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας περιπτερούχων Καπνοπωλών. Αν τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν την αρμοδιότητα να χειριστούν το καπνικό ζήτημα, τότε ποιος την έχει ο κ. Δούκας ως εξωθεσμικός και ως χονδρέμπορος και ως μηνυτής συναδέλφων που θέλησαν να παλέψουν για βιωσιμότητα;

4. Το λάθος της Διοίκησης της παραπάνω μοναδικής Ομοσπονδίας, όπως αποδείχθηκε, ήταν, πως για χάριν της πολυπόθητης ενότητας του κλάδου, “δεν έκοψε τα πόδια και τη φωνή” σε όσους ανενόχλητα επικαλούνταν ανύπαρκτους τίτλους, διεκδικώντας δάφνες. Φτάνοντας σήμερα με την επιστολή της ντροπής να αποδείξουν “πόσο μικροί και ανήμποροι ” ήταν και είναι να χειριστούν το καπνικό ζήτημα.

5. Κατόπιν αυτών, έχουν το θράσος ορισμένοι να λασπολογούν τα πρόσωπα της Διοίκησης των Αθηνών, πως μεταξύ των άλλων, κακός πήγαν στο Υπουργείο, όταν οι ίδιοι κύριοι έβαλαν στο Υπουργείο εξωθεσμικά πρόσωπα.

6. Το να θέλετε να διεκδικήσετε συμμετοχή στα δρώμενα εν όψει των επικείμενων εκλογών, και αναυθαίρετο δικαίωμά σας είναι, και δημοκρατικό είναι, με την προϋπόθεση της δημοκρατικότητας, της αληθείας, της ενότητας του κλάδου και όχι με “βρώμικο πόλεμο”!!!

Ποιος ο λόγος;

Ποιος ο απώτερος σκοπός;

Σε κάθε περίπτωση, περίτρανα αποδεικνύεται και η ανύπαρκτη γνώση σας επί του αντικειμένου, η χαμένη αξιοπρέπειά σας, το να παρουσιάσετε και επισήμως την διάσπαση που προκαλέσατε, η σκοπιμότητα των ενεργειών σας και ο απώτερος σκοπός σας που δεν είναι άλλος από το να γίνεται χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Εδώ η Ρόδος, εδώ και το πήδημα!!!

Οι σαμπάνιες δικές μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece