Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ

Προσωπικά θλίβομαι με την αμάθειά σας, ούτε καν ημιμάθεια, όταν τόσο ο προφορικός όσο και ο γραπτώς λόγος και πολύ περισσότερο η ορθή ανάγνωση ενός κειμένου, υπολείπεται έτη φωτός από την αμάθεια!!!

Καλά ο κ. Δούκας δικαιολογείτε. Προφανώς μετά την παραποίηση της αρχικής επιστολής του κ. Παπαγιάννη από τον κ. Δούκα, ο δικηγόρος του τον άφησε σύξυλο, μη μπορώντας να ερμηνεύσει ένα έγγραφο. Κατά τ’ άλλα θέλει να παίξει και ηγετικό ρόλο!!!

Ο κ. Γκιώνης πέστε μου πως δικαιολογείται όταν επικαλείται σπουδές στο Boston University Marketing & Organizational Behavior Financial Economics????

Οι υπόλοιποι συνυπογράφοντες ως επιτροπή αγώνα ή ακόμη και οι υπόλοιποι που σιγοντάρετε ξέρετε να διαβάζετε??? Έτσι θα προσφέρετε στα κοινά???

Δύο τινά συμβαίνουν.

1. Ή πράγματι δεν ξέρετε τα στοιχειώδη και κατά συνέπεια ισχύει αυτό που λένε στο χωριό μου «άμα δε νογάς, παράτα το ρημάδι»!!!!

2. Ή το θράσος σας δεν έχει όρια όταν, για προσωπικούς λόγους φιλοδοξίας, μνησικακίας κ.λ.π. παίζετε με τον πόθο για επιβίωση και τη νοημοσύνη των συναδέλφων, ισοπεδώνοντας πρώτα την δική σας ανύπαρκτη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα και κατά δεύτερον αυτών που σκόπιμα και έντεχνα λασπολογείτε!!!

Προς απόδειξη των παραπάνω αρχίζει το μάθημα.

1. Στην πρώτη σελίδα από την ανάρτηση στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.roadkiosk.gr/deltia_typou/apofasiok1.pdf, έχουμε την αίτηση του ενδιαφερομένου Θεόδωρου Μάλλιου. Σωστά? Σωστά!

2. Στη δεύτερη παράγραφο της δεύτερης σελίδας, διατυπώνεται πως το αιτούμενο πρόσωπο έχει έννομο συμφέρον για την αποδοχή του αιτήματος.

3. Στην τρίτη παράγραφο της δεύτερης σελίδας, διατυπώνεται το κυρίως αίτημα που δεν είναι άλλο από τον διορισμό Διοίκησης για περίοδο (6) μηνών, ώστε να: α) για το διάστημα αυτό να «διαχειριστεί τις κατεπείγουσα φύσης υποθέσεις. β) στο διάστημα αυτό να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου αιρετού Δ.Σ. Αν το καπνικό δεν έγκειται στις κατεπείγουσες υποθέσεις τότε τι είναι??? Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επείγουσα υπόθεση η πληρωμή ΔΕΗ , ΟΤΕ κ.λ.π.

4. Τέταρτη παράγραφο της δεύτερης σελίδας. Διατυπώνεται το δεύτερο αίτημα βάση του 781 Άρθρου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με το οποίο αίτημα προτείνονται τα ίδια πρόσωπα και ως προσωρινή Διοίκηση με προσωρινή Διαταγή, μέχρι να συζητηθεί το κυρίως αίτημα!!! Δηλαδή, μέχρι τώρα έχουμε την κατάθεση δύο ουσιαστικών αιτημάτων. α) τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης με Προσωρινή Διαταγή, με την κατάθεση του αιτήματος, διότι ορίζεται ημερομηνία εκδίκασης και δεν συζητιέται αυθημερόν. β) Την έγκριση ή απόρριψη της προτεινόμενης εκ’ διορισμού Διοίκησης με απόφαση του Πρωτοδικείου και όχι με Προσωρινή Διαταγή, όταν θα εκδικασθεί – συζητηθεί η εν λόγο υπόθεση.

Άρα μέχρι τώρα έχουμε δύο Διοικήσεις με διαφορετικά καθήκοντα και ρόλους: α) Την Διοίκηση με Προσωρινή Διαταγή, με μόνο γενικά καθήκοντα ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, πληρωμές τρεχουσών υποχρεώσεων και β) την εκ’ Διορισμού Διοίκηση με Απόφαση του Πρωτοδικείου κατόπιν συζητήσεως της υπόθεσης, με αρμοδιότητα να χειρίζεται τα κατεπείγοντα όπως το καπνικό ζητήματα και όχι μόνο.

5. Τέλος, στην τρίτη και τέταρτη σελίδα, ο αιτούμενος ζητά την αποδοχή των αιτημάτων επαναλαμβάνοντας ότι και προηγουμένως.

6. Παρατηρήστε την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος, καθώς και της Απόφασης του Πρωτοδικείου.

7. Αν ακόμη είναι έτσι όπως ισχυρίζεστε, όταν τα ίδια πρόσωπα είναι και στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της μοναδικής νόμιμης με Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, τότε τι έχετε να πείτε??? Πάλι κακώς ασχολήθηκαν με το καπνικό???

8. Εξίσου επιμορφωτική θα είναι και η Γραμματική που ακολουθεί: Ακολουθεί απόσπασμα από το κείμενο του αιτήματος. «Επιπροσθέτως να διορισθεί, κατ’ άρθρο 781Κ.Πολ.Δ προσωρινή διοίκηση στο ως άνω Σωματείο και με προσωρινή διαταγή, που ν αποτελείται από τα ίδια προτεινόμενα πρόσωπα, ώστε αυτή να διαχειρισθεί τις εντελώς κατεπείγουσες υποθέσεις μέχρι τη συζήτηση της παρούσας…»

Πιο καλό παιδάκι θα μας πει από το παραπάνω κείμενο και συγκεκριμένα στη φράση «μέχρι τη συζήτηση της παρούσας» ποια είναι η παρούσα??? – Γιωργάκης. Η Αίτηση κύριε. μπράβο Γιωργάκη!!! Και ποια είναι τα αιτήματα της Αίτησης???? –Γιωργάκης. Ο διορισμός των ίδιων προσώπων τόσο με Προσωρινή Διαταγή, όσο και με Διορισμένη εξάμηνη Διοίκηση, κύριε. Μπράβο Γιωργάκη!!! Γιατί όμως Γιωργάκη αλλιώς μας τα ερμηνεύεις???? Δεν θα το ξανακάνω κύριε, ζητώ συγνώμη. Μπράβο Γιωργάκη γιατί την επόμενη φορά θα σε βάλω τιμωρία!!!

Φύγετε τώρα και την επόμενη φορά να έρθετε διαβασμένοι!!!

Το κείμενο του υποβληθέντος αιτήματος καθώς και της απόφασης, θα αναρτηθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece