Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Οι φωτογραφίες “μιλάνε… ” Τα σχόλια είναι περιττά.

Φωτογραφίες από δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, υπό τον συντονισμό της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Περιπτερούχων.
Φωτογραφίες από αναίτιες κινητοποιήσεις από ορισμένους μπροστάρηδες που θέλησαν να ξεπεράσουν θεσμούς και διαδικασίες, μόνο και μόνο για την ανάδειξη της προσωπικής τους φιλοδοξίας και την εξυπηρέτηση συμφερόντων τους, πιστεύοντας πως ο συνδικαλισμός και οι διεκδικήσεις μπορούν να προγραμματιστούν και να οργανωθούν μέσα από το διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες "μιλάνε" από μόνες τους. Τα λόγια είναι περιττά. Για τα σχόλιά μου επί της "Φιέστας ντροπής και διάσπασης του κλάδου" μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις του Σεπτεμβρίου με τον παραπάνω τίτλο. Ως προς τα υπόλοιπα, περιμένω την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ως προς την λύση και θα τοποθετηθώ αναλόγως.

Άλλωστε κατά καιρούς έχω τοποθετηθεί εγγράφως, τόσο για την απελευθέρωση που εσείς πρεσβεύατε, για την θεσμοθέτηση ποσοστού κέρδους επί της λιανικής 8,2%, για την υποτιθέμενη ΟΠΚΕ καθώς και για τις πλαστογραφήσεις υπογραφών!!!

Εκείνο που ανεπιφύλαχτα μπορώ να πω, είναι πως με την μέχρι σήμερα στάση σας, αποπροσανατολίσατε τους συναδέλφους τόσο από εφικτές λύσεις, όσο και από την καθυστέρηση εξεύρεσης λύσης.

Περιμένω την θεσμοθέτηση του 8,2% και αναλόγως θα τοποθετηθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece