Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Διοίκηση της Ένωσης Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Τέως Διοικήσεως Πρωτευούσης, καλεί όλους τους συναδέλφους σε ημερίδα – Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-12-2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο CLASSICAL ATHENS IMPERIAL που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Θέματα προς συζήτηση:

· Παρουσίαση-ανάλυση των επιδοτήσεων (Digi Retail) λιανικού εμπορίου από εκπρόσωπο του Υπουργείου, που αφορά άμεσα τον κλάδο μας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτήσεων αφορά την επιδότηση για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών με τα περιφερειακά τους, λογισμικού τήρησης βιβλίων και έκδοση αποδείξεων κ.λπ., με επιδότηση από προγράμματα του ΕΣΠΑ που φτάνει το 60% της δαπάνης. Στην ημερίδα αυτή δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους, να κατανοήσουν τόσο την αναγκαιότητα του προγράμματος αυτού, όσο και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί ο καθένας από εμάς να συμμετάσχει στην επιδότηση του προγράμματος αυτού.

· Με δεδομένο πως μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της ημερίδας-Συνέλευσης θα μας έχουν γνωστοποιηθεί οι αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών για το καπνικό πρόβλημα, θα ήταν μια ευκαιρία για την γνωστοποίηση των αποφάσεων και την ανάλυση αυτών. Θα συζητηθεί και αναλυθεί το καπνικό θέμα, θα αξιολογηθούν οι όποιες αποφάσεις του Υπουργείου και το τι θα σημαίνουν στην πράξη για τον κλάδο μας, θα χαράξουμε την παραπέρα πορεία δράσης για την επίτευξη καλύτερων και βιώσιμων ποσοστών για τον κλάδο μας.

· Με την επικείμενη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών, για την ανάδειξη τόσο του νέου Δ.Σ. όσο και των λοιπών οργάνων που εκλέγονται. Θα αναλυθεί η αναγκαιότητα συμμετοχής στα κοινά του κλάδου μας, ο οποίος κλάδος μας, χρειάζεται όσο ποτέ τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Η προσέλευση όλων των συναδέλφων είναι αναγκαία, όταν τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ιδιαίτερης σημασίας και αφορούν όλους μας, και ιδιαίτερα το καπνικό θέμα που είναι θέμα επιβίωσης.

Με τη σειρά σας ενημερώστε και τους γύρω συναδέλφους, για τυχόν παράληψή μας. Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά με ξεκάθαρα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece