Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ

ΟΘΩΝΟΣ 10 – ΤΚ 10557

ΤΗΛ. 210 3229500 FAX: 210 3214367

E-mail: eekpa@otenet.gr

Web site: www.eekpa.gr

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Διοίκηση της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων τέως Διοικήσεως Πρωτευούσης, καλεί όλους τους συναδέλφους σε Ημερίδα – Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 20-12-2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στο Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL, οδός Αχιλλέως & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, τηλ. 210 5201600.

Θέματα προς συζήτηση:

Ανάλυση καπνικού: Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου μειώθηκε ο φόρος κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, εξέλιξη που σε συνδυασμό με την αύξηση των τιμών, όπως έχουν δεσμευτεί οι καπνοβιομηχανίες, θα αυξηθούν τα περιθώριά μας κατά 0,06€ στα ακριβά, κατά 0,04€ στα μεσαία και κατά 0,03€ στα φθηνά σήματα. Είναι μια εξέλιξη που σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σταματήσει τη διεκδίκησή μας για καλύτερα περιθώρια. Το θέμα είναι σοβαρό και κρίσιμο όσο ποτέ άλλοτε. Γι’ αυτό καλούμε τον κλάδο, ώστε να αναλύσουμε τι σημαίνει η μείωση του φόρου για εμάς και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα ως προς την διασφάλιση της βιωσιμότητάς μας. Επιβάλλεται η παρουσία όλων των συναδέλφων.

Παρουσίαση-ανάλυση των επιδοτήσεων (Digi Retail) λιανικού εμπορίου από εκπρόσωπο του Υπουργείου, που αφορά άμεσα τον κλάδο μας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτήσεων αφορά την επιδότηση για αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών με τα περιφερειακά τους, λογισμικού τήρησης βιβλίων και έκδοση αποδείξεων κ.λπ., με επιδότηση από προγράμματα του ΕΣΠΑ που φτάνει το 60% της δαπάνης. Στην ημερίδα αυτή δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους, να κατανοήσουν τόσο την αναγκαιότητα του προγράμματος αυτού, όσο και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί ο καθένας από εμάς να συμμετάσχει στην επιδότηση του προγράμματος αυτού.

Με την επικείμενη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών, για την ανάδειξη τόσο του νέου Δ.Σ. όσο και των λοιπών οργάνων που εκλέγονται. Θα αναλυθεί η αναγκαιότητα συμμετοχής στα κοινά του κλάδου μας, ο οποίος κλάδος μας, χρειάζεται όσο ποτέ τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Η προσέλευση όλων των συναδέλφων είναι αναγκαία, όταν τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ιδιαίτερης σημασίας και αφορούν όλους μας, και ιδιαίτερα το καπνικό θέμα που είναι θέμα επιβίωσης.

Με τη σειρά σας ενημερώστε και τους γύρω συναδέλφους, για τυχόν παράληψή μας. Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά με ξεκάθαρα λόγια.

Σας περιμένουμε

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Πλακόπουλος Θεοδόσης Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece