Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ

Η Ένωση Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων «Αγία Τριάς» αναλαμβάνει να φιλοξενήσει Πανελλήνια Συνάντηση Περιπτερούχων και Καπνοπωλών την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην οδό Αγ Κων/νου 3, πλατεία Θεάτρου.

Στην συνάντηση καλούνται τόσο οι κατά τόπους θεσμικοί εκπρόσωποι του κλάδου, όσο και απλοί συνάδελφοι που επιθυμούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους για τα προβλήματα του κλάδου.

Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι η ενεργοποίηση όλων των συναδέλφων της χώρας για δυναμικές κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της κερδοφορίας στα είδη καπνού και στις κάρτες τηλεφωνίας.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί χωρίς μακροσκελείς ομιλίες και χαιρετισμούς θεσμικών ή προσκεκλημένων (εκτός του προσκαλούντος την συνάντηση σωματείου που θα χαιρετήσει στην αρχή με ομιλία διάρκειας μέχρι 3 λεπτά).

Σειρά συζήτησης θεμάτων:

Α) Κερδοφορία καπνικών.

Β) Κερδοφορία καρτών τηλεφωνίας.



Διαδικαστικά:

Οι κύριες τοποθετήσεις θα είναι διάρκειας μέχρι 7 λεπτών.

Οι ερωτήσεις ή απορίες ή σχόλια  ανά θεσμικό όργανο ή περιπτερούχο περιοχής που δεν εκπροσωπείτε, θα έχουν διάρκεια μέχρι 2 λεπτά.

Οι απαντήσεις ανά διευκρινιστική ερώτηση θα έχουν διάρκεια μέχρι 3 λεπτά.

Θα τηρηθεί ευλαβικά ο δικαιωματικός χρόνος.

Παραχωρήσεις χρόνου από πρόσωπο ή θεσμικό όργανο σε άλλο δεν θα γίνονται δεκτές για οικονομία χρόνου.

Κύριες τοποθετήσεις μπορούν να κάνουν όλοι, ανεξάρτητα αν εκπροσωπούνται από θεσμικό όργανο στην συνάντηση, εφόσον το δηλώσουν στο τηλ 2104137736 (Νικητάκης Μανώλης) από 7 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι και μέχρι την 27/1/2011.
Ανάλογα την ροή του χρόνου της συζήτησης και εφόσον είναι εφικτό, στο τέλος, θα μπορεί να τοποθετηθεί και πρόσωπο που δεν δήλωσε ότι επιθυμεί να καταθέσει κύρια θέση-πρόταση και εφόσον η πρόταση-θέση του δεν ακούστηκε από άλλον παρευρισκόμενο.

Συντονιστής-επιμελητής του χρόνου και της τάξης κατά την συζήτηση, προσκλήθηκε να είναι ο τ. πρόεδρος της Ένωσης Περιπτερούχων Ρεθύμνου κ. Γιώργος Πυροβολάκης, ο οποίος δεν θα δύναται να παρεμβαίνει, εκτός της τήρησης του χρόνου, της τάξης και της ευπρέπειας καθώς και της εκφώνησης των διαδικαστικών, επί των τοποθετήσεων ή των απαντήσεων, ενώ θα έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους παρευρισκόμενους.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι όπως μεριμνήσουν για την διάδοση της συνάντησης και όπως ενισχυθεί το κλίμα ομόνοιας διότι η συνάντηση κρίνεται ύψιστης σημασίας για ένα ακόμα βήμα προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece