Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ζούμε αυτό που μας αξίζει!!!

Πολλές φορές μέσα από αυτές τις σελίδες, έχω γράψει πως «ζούμε αυτό που μας αξίζει» και μια ακόμη φορά δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.
Μετά από τις ειδήσεις για την σύλληψη ιερόδουλων και την προβολή σχετικών φωτογραφιών τους, οι οποίες ήταν φορείς του AIDS  αλλά και χρήστες ναρκωτικών ουσιών, 7.500 μα…ες ανησυχούντες, ήρθαν σε επαφή με το ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαπιστώσουν αν έχουν κολλήσει τον ιό HIV.
Δηλαδή, το αυτονόητο πολλοί το έχουν αναγάγει σε επιστήμη!!! Αυτοί είμαστε.
Στον μικρόκοσμο του κλάδου μας, πολλοί οι μπροστάρηδες που προβαίνουν σε ενέργειες για το θεαθήναι και στη συνέχεια γίνονται “κολοτούμπες”. Πολυφωνία, διάσπαση και καμία ορθή ενέργεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου. Καμία σωστή πρόταση, ή μάλλον καμία πρόταση.
Σε προηγούμενο άρθρο μου, είχα πει, πως οι λιανοπωλητές, είμαστε το μοναδικό “κανάλι” επικοινωνίας νέων καπνικών προϊόντων  στους καταναλωτές και κανείς από τους μπροστάρηδες δεν το έχει κάνει “σημαία” και να το εκμεταλλευτεί διαπραγματευτικά για το κοινό συμφέρον και όχι δια ίδιον όφελος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ!!!
Σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες, μεγάλη εταιρεία καπνικών προϊόντων τρέχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τις πλάτες πολλών συναδέλφων προς όφελος των καταναλωτών και για τους ίδιους???
Δεν άκουσα κανέναν μπροστάρη να το σχολιάζει!!!
Δεν είδα κανένα μπροστάρη να αντιδρά για ενέργειες που είναι πέρα για πέρα...
Οι λιανοπωλητές που συνεργούν στο παραπάνω πρόγραμμα ξέρουν τι κάνουν ή βλέπουν ως συνήθως το “τυράκι και δεν βλέπουν τη φάκα”.
Χθες στο διαδίκτυο βγήκε η είδηση πως στα τέλη Αυγούστου ο κλάδος θα προβεί σε κινητοποιήσεις. Ποιος είναι αυτός που θεωρεί τον κλάδο τσιφλίκι του και προβαίνει σε τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις, εκφυλίζοντας τόσο την είδηση, όσο και το δικαίωμα του κλάδου να αποφασίζει??? Ποια συνέλευση πήρε αυτή την απόφαση???
Ας μην λοιπόν μας κακοφαίνεται για τα όσα ζούμε.
Ζούμε αυτό που μας αξίζει!!!
Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν!!!
Αυτοί είμαστε!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece