Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ασφαλιστικά μέτρα πρατηριούχων καπνικών εναντίον Philip Morris


Ασφαλιστικά μέτρα πρατηριούχων καπνικών εναντίον Philip Morris

Εχθές συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά η κατάθεση έξι χονδρεμπόρων καπνικών από σύνολο 14 ατόμων που έχουν καταθέσειασφαλιστικά μέτρα εναντίον της συγκεκριμένης καπνοβιομηχανίας .

Οι δικηγόροι των χονδρεμπόρων ήταν οι κ.κ. Μπακόπουλος Δημοσθένης και Καρακιουλάκης Ιωάννης .

Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την καπνοβιομηχανία Philip Morris ήταν ο κ.Τόλης .
Στο Πρωτοδικείο Πειραιά κατέθεσαν μάρτυρες υπέρ των χονδρεμπόρων καπνικών οι κ.κ. Μηλόπουλος Παύλος και Καρακατσάνης Σταύρος .Ως μάρτυρας υπεράσπισης της καπνοβιομηχανίας Philip Morris κατέθεσε ο κ.Κυρίτσης Χρήστος , διευθυντής πωλήσεων .
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ,υπήρξαν μικροεντάσεις από το ακροατήριο που παρακολούθησε την συγκεκριμένη διαδικασία .
Εκτός από τους χονδρεμπόρους ,στην συγκεκριμένη αίθουσα βρίσκονταν και εκπρόσωποι όλων των καπνοβιομηχανιών ως παρατηρητές της ακροαματικής διαδικασίας ,καθώς επίσης και εκπρόσωποι διαφόρων Σωματείων Περιπτερούχων Καπνοπωλών.
Επίσης εκ μέρους του Σωματείου Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής ως παρατηρητής παρευρέθη ο νομικός σύμβουλος του Σωματείου Κ.Παπαγιάννης ευάγγελος .
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε για να βγάλει απόφαση μετά το Πάσχα .
Την συγκεκριμένη ακροαματική διαδικασία παρακολούθησε και δημοσιογράφος της εφημερίδας ¨Το Χωνί¨ ,η οποία έκανε ρεπορτάζ και πήρε συνέντευξη από όλους τους παρευρισκομένους η οποία θα δημοσιευτεί την Κυριακή 28/4.
Υποσημείωση Συντακτικής Ομάδας synpeka.gr
Η προσωπική εκτίμηση της ιστοσελίδας είναι 80% πιθανότητες να βγει απόφαση υπέρ της Philip Morris & 20% υπέρ των χονδρεμπόρων καπνικών .
Τα ισχυρά νομικά έγγραφα της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο εκ μέρους της Philip Morris μας οδηγούν σε αυτή την πρόβλεψη .
Σήμερα δημοσιεύουμε και το Υπόμνημα το οποίο έχει καταθέσει ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων Τσιγάρων Αθηνών & Προαστίων στην πολιτική ηγεσία .


synpeka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece