Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Λύση υπάρχει, βούληση δεν υπάρχει




Με αφορμή την επιδιωκόμενη προσπάθεια της εταιρείας Vodafone για εκ’ νέου μείωση του εμπορικού μας κέρδους, αλλά όσον αφορά και τις υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και της Paysafe, που κάποιοι “έξυπνοι” αφήνουν μπηχτές για μεροληψία, θα ήθελα να πω τα ακόλουθα:
1.      Δεν είμαι θεσμικός για να μεροληπτώ έναντι άλλης εταιρείας, απλά γνωστοποίησα μια εξέλιξη που αφορά συγκεκριμένη εταιρεία και τον κλάδο μας.
2.      Η γνωστοποίηση του εν’ λόγου θέματος, δεν σημαίνει πως με ικανοποιεί το 2% της Paysafe!!!
3.      Σε προηγούμενο άρθρο μου, αλλά επί της ευκαιρίας ας το επαναλάβω, οι κάρτες κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διατιμημένα προϊόντα, απλά φέρουν την ένδειξη του € για την απόδοση “εσωτερικά” του Φ.Π.Α.   
4.      Βάση του φορολογικού κώδικα, στις πωλήσεις καρτών κινητής τηλεφωνίας, κόβουμε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και όχι αποδείξεις λιανικής πώλησης.
5.      Ως εκ’ τούτων, αν το θελήσουμε, έχουμε την δυνατότητα να πουλάμε κάρτες κινητής τηλεφωνίας με ποσοστό που θα μας ικανοποιεί, κόβοντας επιπλέον απόδειξη παροχής υπηρεσιών, για το επιπλέον ποσό από το ενδεικτικό που φέρει η κάρτα.
6.      Για τους θερμούς υποστηριχτές της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού, θα έπρεπε ήδη να το έχουν πράξει.  
7.      Ήδη πολλά από τα προϊόντα τα οποία κατά παράδοση πουλάγαμε και πουλάμε, πωλούνται σε άλλα καταστήματα με πολύ διαφοροποιημένες τις λιανικής τιμές, τι είναι αυτό που μας φοβίζει  λοιπόν να το πράξουμε;!!!

Αυτά ως απάντηση της μεροληψίας μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece