Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εξώδικο της JTI στο Συνδικάτω Καπν/λών

Αποστολή εξωδίκου της Japan Tobacco International προς Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής

Αποστολή εξωδίκου της Japan Tobacco International προς Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής έλαβε εξώδικη απάντηση από την αντιπροσωπεία – καπνοβιομηχανία Japan Tobacco International.

Σας γνωστοποιούμε το περιεχόμενό της ώστε ο κάθε συνάδελφος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Επίσης σας γνωστοποιούμε για ακόμη μία φορά την Εξώδικη Γνωστοποίηση, διαμαρτυρία και πρόσκληση προς τις έξι Καπνοβιομηχανίες και προς τους δεκαπέντε αντιπροσώπους αυτών στο Ν. Αττικής που απέστειλε το Συνδικάτο στις 5/3/2014.

Φυσικά όλες οι καπνοβιομηχανίες «πανηγυρίζουν» μετά από την κατάργηση των 16 προστατευτικών διατάξεων που αφορούσαν τα περίπτερα – καπνοπωλεία.

Τέτοιες ενέργειες δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μας «κλείσουν το στόμα» και φυσικά δεν θα σκύψουμε το κεφάλι όσον αφορά τα αιτήματα και δικαιώματά μας ως κλάδος Μικρής Λιανικής.

Την απάντηση του Συνδικάτου θα τη λάβουν σύντομα όλοι εκείνοι που στο παρασκήνιο κινούμενοι υπέσκαψαν το επάγγελμά μας αλλά και την ίδια την πατρίδα μας.

Διαβάστε και τα δύο εξώδικα και βγάλτε τα προσωπικά σας συμπεράσματα.



Περιμένουμε αντίστοιχα εξώδικα και από τις υπόλοιπες καπνοβιομηχανίες.
Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece