Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Κρίσιμη ψηφοφορία

Αποτέλεσμα εικόνας για ψηφοφοριαΚρίσιμη ψηφοφορία διεξάγεται στην στο www.peripterades.blogspot.com  για να καταγραφεί η θέση των συναδέλφων αν είναι διατεθειμένοι να προβούμε σε αύξηση της προμήθειας μας από την πώληση καρτών κινητής τηλεφωνίας κατά 0,30€.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε σήμερα στις 14:30μμ και θα ολοκληρωθεί στις 13/7/2016 πάλι στις 14:30μμ.
Φτάνει η κλάψα και η απραγία. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι ας το πράξουμε. Νομικά ή φορολογικά είμαστε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ και το έχω αναλύσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις οι οποίες είναι: http://peripterades.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html?spref=fb  και http://peripterades.blogspot.gr/2014/02/blog-post_20.html?spref=fb
Θα παρακαλούσα κατά την ψηφοφορία σας, το ΝΑΙ σας να είναι ΝΑΙ και ΟΧΙ να είναι ΟΧΙ. Δεν ψηφίζουμε για πλάκα, ανεξάρτητα από ολίγους που θα θελήσουν να περιγελάσουν την όποια προσπάθεια για δικούς τους λόγους.
Παράκληση, το εγχείρημα της ψηφοφορίας να διαδοθεί ακόμη και στον τελευταίο συνάδελφο, βοηθώντας τον ακόμη και με δικό σας υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο να συμμετάσχει στην ψηφοφορία, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν αντικειμενική “εικόνα”.

Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. 
Αποτέλεσμα εικόνας για χειραψια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece