Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Κάλεσμα του κλάδου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ KANONΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Προεδρείο του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής, καλεί όλα τα μέλη του, ιδιοκτήτες Σημείων Μικρής Λιανικής, να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31/10/2018 και ώρα 17:00 στην μεγάλη αίθουσα του 1ου Ορόφου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 44, Αθήνα.
Τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι:
Αντιμετώπιση της κανονιστικής απόφασης σχετικά με τις προδιαγραφές κατασκευής - τοποθέτησης περιπτέρων και κοινοχρήστων χώρων τον Δήμο Αθηναίων.
Μετά τις ενέργειες των συνεργείων του Δήμου Αθηναίων για επιλεκτική αφαίρεση και απομάκρυνση από τα περίπτερα ψυγείων, stand κλπ, είναι επιβεβλημένο να αντιμετωπίσουμε ομαδικά και νομικά την απόφαση του συγκεκριμένου Δημάρχου προσβάλλοντάς τη με κάθε ένδικο μέσο.
Ποσοστά προμήθειας για την διανομή του Ελληνικού Τύπου.
Το εν λόγω θέμα επειδή αφορά την πλειοψηφία των ιδιοκτητών περιπτέρων, ψιλικών & mini market, θα πρέπει να πάρουμε ομαδική απόφαση καταθέτοντας σχετική προσφυγή στα αρμόδια Ελληνικά δικαστήρια.
Ο πληρεξούσιος νομικός μας σύμβουλος, κος. Ευάγγελος Παπαγιάννης, θα παρουσιάσει την νομική ανάλυση των ανωτέρω θεμάτων.
Παρακαλούνται, όλοι οι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν θέματα με την διανομή Τύπου καθώς και με τον Δήμο Αθηναίων, όπως επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Συνδικάτου, κα. Μυρτώ Δημητριάδη στο email: grammateia@spekamila.gr και στο τηλέφωνο 210-3302840 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.
Η παρουσία όλων σας είναι επιβεβλημένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την νέα λαίλαπα που κτυπά τον Κλάδο μας.
Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece