Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Συνάδελφοι,

Επειδή, κανείς απ’ όλους μας δεν είναι ειδικός, με έρευνες, μελέτες κ.λ.π., που θα αποδεικνύουν πιθανά σενάρια και τις επιπτώσεις που θα επέλθουν από την τυχόν απελευθέρωση των λιανικών τιμών στα τσιγάρα, θα πρέπει αν μη τι άλλο, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διατύπωση των απόψεων μας και ιδιαίτερα στο αν αυτό είναι ένα από τα αιτήματά μας.

Θεωρώ μέγα λάθος το να βγάζουμε αβίαστα συμπεράσματα και πολύ περισσότερο αυτά να διατυπώνονται ως αιτήματα του κλάδου, όταν έτσι έχουν διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε.

Δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από το κυρίαρχο ζήτημα που δεν είναι άλλο από την σύσκεψη των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καπν/λών, από την οποία κατόπιν διεξοδικών συζητήσεων θα προκύψουν και συγκεκριμένες αποφάσεις και προτάσεις, βάση των οποίων θα πρέπει σύσσωμος ο κλάδος να διεκδικήσει αν μη τι άλλο την επιβίωση του.

Η όποιες αποφάσεις προκύψουν, θα πρέπει να είναι υπό το βάρος και την ευθύνη της εκπροσώπησης χιλιάδων οικογενειών ανά την Ελλάδα, όπου σε καμία περίπτωση δεν χωράνε λεονταρισμοί και αρχηγιλίκια!!!

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν, θα πρέπει να “μεταλαμπαδευτούν” στις τοπικές Συνελεύσεις, εφόσον προηγουμένως γνωστοποιηθεί και στον τελευταίο συνάδελφο καπνοπώλη η πραγματική όψη του προβλήματος, και να τύχουν έγκρισης από αυτήν.

Απαιτείτε ωριμότητα και σωφροσύνη απ’ όλους.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece